.

VIP & EXTRA EXTRA GOLD LIVE BETTING  


raichbet@ymail.com






€€€=X=$$$

Novi nacin klađenja !!!
Pokušali ste sve i dalje gubite na kladionici ?
Godinama mi se dešavala ista stvar.
Probavao sam sve a nije uspijevalo ništa.
Osmislio sam svoj X sistem.
I konacno sam poceo zarađivati na klađenju.
Sam sam osmislio ovaj sistem i mogu reci da je izvrstan.
Ako želite i vi konacno zaraditi na kladionici X sistem ce vam sigurno to omoguciti.
Svi zainteresirani neka mi se jave na.

xsistemi@net.hr




Sadržaji koji će se nalaziti u prostoru za plaćene reklame nemaju nikakve veze sa RAICH BET-SUPER BET i za sve podatke kao i za sav sadržaj odgovaraju osobe ili grupacije koje od nas unajme ovaj prostor na određeni period te se mi unaprijed ograđujemo od svega što bude ovdje objavljeno u svrhu reklame ili promiđbe.Svi sadržaji za koje utvrdimo da vrijeđaju ili omalovažavaju bilo koga po bilo kojoj osnovi biti će odmah uklonjeni. Raich Bet Team.
*********************************************************************************


RAICH BET SUPER BET

Pridružite se najboljima i povecajte svoje prihode.Ako želite koristiti neku od naših usluga te za sve informacije i upite kontaktirajte nas na email.

raichbet@ymail.com

FREE TODAY

07.09.2013

19:45h Izrael-Azerbajđan  1  Odd  1.40 1:1

Jucer je BiH zeznula vecinu kladionicara i donijela zaradu kladionicama no idemo dalje,za danas smo odabrali Izrael kojemu je ovo jako bitna utakmica za ostanak u igri za 2. mjesto u skupini te bi svakako morali pobijediti a i hendikep je veoma izgledan u ovoj utakmici.Sretno svima koji odigraju.

06.09.2013

20:15h BiH-Slovačka  pik  1  Odd  1.45 0:1

Danas igramo da BiH pobjeđuje na poluvremenu ili na kraju u dosadašnjim kvalifikacijama su pokazali da je konacno došlo vrijeme da odu na jedno veliko natjecanje,kvalitetni su imaju odlicnu publiku i ova opklada bi morala biti zicer dana.Sretno svima koji odigraju.

05.09.2013

17:30h AtlanMyt.-Spartak M.  tik  1  Odd  1.65

I danas igramo na Ruski KHL ova utakmica nam se dopala zbog jako dobrog koeficijenta na opkladu da domacini dobijaju 1.trecinu ili kraj,dosta su se pojacali i trenutno su bolji pa vjerujemo da opklada prolazi.Sretno svima koji odigraju.

04.09.2013

POGOĐEN !!!

17:30h Dinamo M-Traktor C.  1x  Odd  1.45  5:1

Danas je ponuda lošija pa igramo ovaj par iz hokeja,vjerujemo da Dinamo M danas ne gubi a ponuđeni koeficijent je dosta dobar.Sretno svima koji odigraju.

02.09.2013

POGOĐEN !!!

20:00h Venlo-Den Bosch  pik 1  Odd 1.55

Danas igramo da Venlo pobjeđuje u pik-u.Dosta su bolji i vjerujemo da ce voditi makar na poluvremenu.Sretno svima koji odigraju.

31.08.2013

18:30h-Schalke-B.Leverkusen  odg  Odd  1.60

Danas smo odabrali ovaj susret jer bi ovo trebala biti otvorena utakmica sa dosta pogodaka pa stoga i igramo odg a izgledno je o odg3+.Sretno svima koji odigraju.

30.08.2013

18:30h 1860 Munchen-Sandhausen  1  Odd  1.45  0:2

Danas igramo na pobjedu Munchena koji je glavni favorit ove sezone za 1. ligu,današnji protivnik mu inace odgovara i vjerujemo da ovo prolazi bez vecih problema.Sretno svima koji odigraju.


29.08.2013

19:30h Besiktas-Tromso ST 1  Odd 1.45  2:0

POGOĐEN !!!

Danas igramo na pobjedu Besiktasa jer po svemu su bolji i kvalitetniji i ovo bi morala biti zicer utakmica.Sretno svima koji odigraju.






RAICH BET SUPER BET 


BEST PLACE FOR SPORTS BETTING 


VIP & EXTRA EXTRA GOLD LIVE BETTING 


Pridružite se najboljima i povecajte svoje prihode.Ako želite koristiti neku od naših usluga te za sve informacije i upite kontaktirajte nas na email.

raichbet@ymail.com

Nema komentara:

Objavi komentar